De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

En haalt geld op voor het goede doel, stichting "Sport Helpt"

Familieturndag VG Dynamiek

Familieturndag VG Dynamiek

V.G. Dynamiek heeft zondag voor het eerst een Familieturndag georganiseerd voor haar leden. Gezinsleden waren welkom in de turnhal aan de Zwanensingel om samen met de turnsters te ervaren hoe leuk- en hoe zwaar de gymsport kan zijn.

Naast lachen, zweten en genieten werd er geld opgehaald voor het goede doel, de stichting "Sport Helpt". "Sport Helpt" organiseert ontmoetingen tussen ernstig zieke kinderen en hun sporthelden. Door het verkopen van allerlei lekkers (geschonken door Boon's Markt), de verkoop van turnpakjes en door een bedrag te vragen voor deelname aan het evenement is er een mooi bedrag opgehaald. De totale opbrengst zal gesplitst worden tussen "Sport Helpt" en de clubkas van V.G. Dynamiek.

De reacties van de deelnemers aan de Familieturndag  zijn zo positief dat het idee is ontstaan om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker