Bovenbouw Dynamiek vult prijzenkast

District-wedstrijden Den Haag succesvol

NAALDWIJK - In maart hebben veel turnsters en turners deelgenomen aan de Rayon wedstrijden in Naaldwijk en District wedstrijden in Den Haag.

Bovenbouw Dynamiek vult prijzenkast

240407 Dynamiek Bovenbouw2Van de groep Bovenbouw 4/5/6e divisie hebben verschillende turnsters medailles behaald  tijdens de Rayon wedstrijden en goede prestaties neergezet. Zo heeft Jaresiah een  bijzonder mooie vloeroefening gedaan.

Ola turnde op de balk en behaalde de eerste plaats. Dianne turnde een nette brugoefening,  en werd derde. Mads mocht zelfs drie medailles mee naar huis nemen voor verschillende  toestellen. Lynn is helaas nog steeds geblesseerd, maar ging wel mee om haar trainingsmaatjes aan te moedigen.

Jacoba en Charlotte hebben goud en zilver behaald op sprong. Marleen heeft op de brug  een zilveren medaille behaald en Mandy een bronzen. Op balk is Inge derde geworden. Op  de vloer heeft Mandy een zilveren medaille behaald en Charlotte een bronzen medaille.

240407 Dynamiek Bovenbouw3Allemaal zeer mooie prestaties. Nu de wedstrijden weer voorbij zijn, wordt er hard getraind  aan het verbeteren van de oefeningen en het trainen van nieuwe elementen. Nieuwe wedstrijden komen er immers later dit jaar weer aan.

Tekst en fotografie
vg Dynamiek

07-04-2024