Jongens Dynamiek turnen in Naaldwijk

NAALDWIJK - Op 17 maart was de rayonwedstrijd voor jongens in Naaldwijk. Het was dit jaar de eerste keer dat er een aparte wedstrijd voor hen was. Er waren veel deelnemers en het was een leuke wedstrijd voor deelnemer en kijker.

Jongens Dynamiek turnen in Naaldwijk

In de eerste ronde waren Karsten van Woerkom, Boaz Molleja Vermolen en Ruben Breedeveld aan de beurt. Voor hen was dit de eerste wedstrijd. Ze turnden in het meetmoment.

Voor de jongste deelnemers waar met zes oefeningen bronzen, zilveren en gouden stickers  konden worden verdiend. Ieder liet een mooie oefening zien. Dit werd terecht beloond want  ze behaalden allemaal twee gouden stickers.

Ook Paskal Vijfvinkel was in ronde één aan de beurt. Hij turnde een mooie vloeroefening en sprong, maar viel helaas bij de ringen. Hij behaalde de zevende plek.

In ronde twee mochten Jelle Tempelman en Sef Hebing hun kunde tonen. ook zij turnden  een mooie wedstrijd op niveau met wederom veel deelnemers. Beide met een hoger aantal  punten dan in de voorgaande wedstrijden. Sef behaalde werd derde en Jelle zesde.

In ronde drie kwamen Sam van Pelt en Dylano Zonneveld in actie. Dylano behaalde een mooie tweede plaats. Sam werd derde.

02-04-2024