Junior Flynn pacht CION-kantine

Na Irish Pub, d'Oude Stoep, de Molm, Flynn's en Stam nu ook voetbal

VLAARDINGEN - De Vlaardingse horecaondernemer Junior Flynn gaat vanaf deze maand de nieuwe kantine van CION pachten.

Junior Flynn pacht CION-kantine

Vanuit het bestuur van CION kwam de volgende reactie: “We kampen, net zoals vele verenigingen, al tijden met een te kort aan vrijwilligers en hadden moeite om op zaterdag de kantine open te houden. Junior is sinds jaar en dag sponsor bij CION en dan ook geen onbekende binnen onze vereniging, zo waren de contacten snel gelegd.”

Vanaf vandaag is de CION kantine in handen van Junior Flynn, die we allemaal kennen van o.a. de Irish Pub, Flynn’s, de Molm, Eetcafé Stam en d'Oude Stoep. De horecabaas zag wel brood in het pachten van de kantine.

Flynn: “We willen op de zaterdagen dat het eerste van CION een uitwedstrijd heeft de kantine omtoveren in een lunchroom. Inrichting en faciliteiten zijn top dus daar hoeft niets meer aan te gebeuren. Op zaterdagen dat het eerste thuis speelt willen we exclusive clubavonden organiseren met top dj’s.
   Hier zullen we met kaartverkoop gaan werken om écht exclusief te blijven. We gaan nog een mega-terras maken en denken dat we een echte trekpleister gaan worden op mooie zomerdagen.
   Op zondag gaan we ook nog open en zullen we voor mensen die bijvoorbeeld een wandeling of fietstocht door de Broekpolder maken, een leuke tussenstop zijn. Wat we door de weeks gaan doen? Daar zijn we op dit moment nog over aan het nadenken.”

Bestuur CION: “We denken nog wel na over een constructie zodat de leden van CION bijvoorbeeld korting krijgen in één van Juniors zaken of op de avonden die hij wil gaan organiseren. We hopen zo ook wat terug te kunnen doen naar onze leden en dat het voor nieuwe leden weer aantrekkelijk is lid van CION te worden. Maar daar willen we de leden op de aankomende ledenvergadering verder over informeren.”

Noot van de redactie
Het blijft natuurlijk 1 april ... Om het waarheidsgehalte juist te kunnen bepalen moeten we nog één nachtje slapen.

01-04-2024