De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

'Nuchter en openhartig'

Eric Gudde bezoekt VFC

Eric Gudde bezoekt VFC

Het affiche voor vrijdag 10 mei beloofde al veel goeds, maar dat moet dan natuurlijk ook nog worden waargemaakt. De ruim 150 bezoekers van de sponsoravond 'Vrienden van VFC ontmoeten Eric Gudde' werden geen moment teleurgesteld. Het avondvullende programma bood ruimte aan de bezoekers voor een ongedwongen kennismaking onder het genot van een hapje aangeboden door de Vrienden van VFC.

Eric Gudde, geïnterviewd door Etienne Verhoeff, wist met talloze anekdotes en ongezouten meningen de bezoekers van begin tot eind te vermaken. Eric Gudde vertelde openhartig over zijn Feyenoord-periode en zijn huidige werkzaamheden als directeur betaald voetbal bij de KNVB. Van de zware  begin periode bij feyenoord tot het kampioensschap, op geheel eigen wijze nam Eric Gudde de staat van het voetbal door met de bezoekers. De nuchtere houding maakte het een genot om naar hem te luisteren. 

Het bezoek van Eric Gudde duurde tot in de late uurtjes. De langdurige aanwezigheid van de bezoekers werd ervaren als een blijk van waardering naar alle sponsors van VFC. De komst van de Eric Gudde is gerealiseerd door een donatie aan de jeugdopleiding van VFC en support Casper, overleven met alvleesklier kanker.

Wilt u een bijdrage leveren aan de grootste, leukste en oudste vereniging van Vlaardingen? De sponsorbrochure is terug te vinden op de VFC website of verkrijgbaar bij VFC. Heeft u zelf een idee? Neem gerust contact op met de 'Vrienden van VFC': sponsoring@vfcvlaardingen.nl

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker