De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

De makers van MGHA kijken terug op een prima samenwerking met VFC

BNN/VARA helpt VFC-G-team met zoektocht nieuwe spelers

BNN/VARA helpt VFC-G-team met zoektocht nieuwe spelers

De voetballers van het Vlaardingse VFC G-team (mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking) zijn dinsdag 3 september te zien in het TV-programma “Make Holland Great Again (MHGA)”. In dit programma van BNN/VARA helpen de makers mensen of instanties die ergens naar op zoek zijn. Dat kan een singeltje van The Beatles of een orgaandonateur zijn.

In het kader daarvan kwam de redactie van MHGA dit voorjaar een oproep tegen van het VFC G-team op sociale media waarin werd aangegeven dat ze op zoek waren naar nieuwe spelers. Begin juni zijn de opnamen gemaakt. Dit was onder andere tijdens een clinic waar een aantal de adspirant spelers werd verwelkomd. Ook is er in Vlaardingen gefilmd tijdens de zoektocht naar nieuwe spelers en zijn er beelden van een hilarische stickeractie.

Naast interviews met oude en nieuwe spelers, componeerden MHGA ook een speciale Rap die op het VFC veld werd gezongen door presentator Shahil Amar Aïssa met de G-spelers als achtergrondkoor.

De makers van MGHA kijken terug op een prima samenwerking met VFC. “Alles was mogelijk en wat er niet was, werd geregeld. Dat maken we ook weleens anders mee. De interviews met de spelers gingen heel professioneel. Alsof ze dit dagelijks doen. Wat ons betreft staat “G” vanaf nu voor Great!”

De uitzending, waar nog twee andere zoektochten worden behandeld, is dinsdag 3 september om 20.25 uur te zien bij BNN/VARA op NPO 3. Het VFC-item duurt bij elkaar 15 minuten en is verdeeld in twee blokken. De uitzending wordt in de loop van de week nog diverse malen herhaald en is ook terug te zien op via NPO Uitzending Gemist.

 

Voor meer informatie over het programma: https://pers.bnnvara.nl/sahil-amar-aissa-maakt-holland-great-again/

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker