PUUUR Midden-Delfland lanceert nieuwe website

PUUUR Midden-Delfland lanceert nieuwe website

Eind mei heeft de Stichting PUUUR Midden-Delfland haar nieuwe website gelanceerd. Op de website is informatie te vinden voor een bezoek aan Midden-Delfland. Naast een uitagenda is er informatie over fietsen, wandelen, varen, eten & drinken, familie-uitjes en groepsuitjes, cultuur, overnachtingsmogelijkheden en vergaderlocaties in het groen. Ook is op de website aandacht voor de vele natuur- en recreatiegebieden, waar volop genoten kan worden van rust en ruimte.

Ton Lebbink: ‘Mecano? Muzikaal speelgoed!’

Ton Lebbink: ‘Mecano? Muzikaal speelgoed!’

‘Stop, ik verbied je mij een anderhalfje te serveren,’ haalde Ton Lebbink ongemeen fel uit naar wat nota bene zijn favoriete dienster, de immer bevallige en oogstrelende Caroline, heette te zijn. Zij verbleekte als wit beddengoed op grootmoeders grasveldje onder een koesterende zon.

Bezoekerscentrum Midden-Delfland gaat weer open

Bezoekerscentrum Midden-Delfland gaat weer open

Ook het Bezoekerscentrum Midden-Delfland tussen Den Hoorn en Schipluiden was vanwege de coronacrisis lange tijd gesloten. Vanaf dinsdag 2 juni zal de deur weer dagelijks (10-17 uur, behalve maandag) geopend zijn.

Corona haalt streep door Haring- en Bierfeest

Corona haalt streep door Haring- en Bierfeest

Gezien de huidige maatregelen dat vergunde evenementen tot 1 september verboden zijn, is het aannemelijk dat er ook na 1 september nog altijd gezondheidsrisico’s spelen en maatregelen gelden voor zowel publiek, deelnemers als organisatie van een dergelijk groot evenement als het Haring- en Bierfeest. Immers, mocht het zo zijn dat er na 1 september weer wat vrijheid komt is de verwachting dat niet meteen alle deuren weer opengaan. Het Haring- en Bierfeest (dat uitgesteld was naar 18 en 19 september) trekt duizenden mensen en het vergunningtraject neemt 8-12 weken in beslag. Na de mededeling van de burgemeester van Vlaardingen dat op zijn vroegst vanaf 1 augustus mogelijk weer binnengekomen vergunningaanvragen in behandeling worden genomen, kunnen we niet anders dan dit te accepteren en onze verantwoordelijkheid nemen om het jaarlijkse haven-, stads- en verjaardagsfeest van Vlaardingen te annuleren. Elke versoepeling die wordt doorgevoerd zorgt voor een stijging van besmettingen. De versoepelingen zullen echt stap voor stap gaan.

Kroegen weer open?!

Kroegen weer open?!

Er gloort weer uitgaanshoop door de voor iedereen node met denkbeeldige geraniums afgezette gordijnen. Er is een reële kans dat op maandag 1 juni 2020, beter bekend als Tweede Pinksterdag, de horeca weer een klein beetje groen licht krijgt haar gasten te mogen ontvangen en van een drankje voorzien.

Theme picker

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Vuile huichelaar (reprise)

Vrouwen die geen mannen haten!?

Vrouwen die geen mannen haten!?
Sommige mannen schrikken van een overdaad aan op oorlogspad zijnde vrouwen. Een enkeling beleeft de show ongezien en ongehoord vanaf een kaal en gebarricadeerd theatraal toilet. De veilige geurbunker, waar het mannelijk ego nog enige kans van lachsalvovrij, maar anoniem overleven van een avondje Vuile Huichelaar heeft.

Voor de meeste gasten zal het een voorstelling lang ongegeneerd inhaken met de buurvrouw worden. Of misschien de meeste tijd zelfs op de schoenen doorbrengen. Want de polonaise is een welhaast hormonale kriebel, die de meeste dames in hun enthousiasme maar moeilijk kunnen onderdrukken. Mama, Iedereen is van de Wereld of Bloed Zweet en Tranen … Hou daar je temperament maar eens mee droog en verbazend koel onder het vriespunt.

Als man mag je een zware avond tegemoet gaan, het ego wordt hooguit op de hoge naaldhak of stiletto genomen. Saskia en Paulette hebben als vertegenwoordigers van het vrouwelijk deel der maatschappij zo hun eigen, heus niet al te vileine trekjes. De uitbundige hilariteit geeft de heren zelfs een betere kijk op de wereld. Je komt er nooit minder vandaan.

Momenteel vieren de dames hun 2e Vuile Huichelaar seizoen. Het Zal je Kind maar Wezen is daarmee de voorloper van Vluchten Kan niet meer. Dat wordt dan versie nummer 3 van de succesrijke serie. En waarom zou je ook weglopen van een gezellige avond! Aan een Mrs. Robinson om mannen te plezieren wordt echter nog niet gedacht. Eén steen, muzikaal en harmonieus door Saskia en Paulette met onophoudelijke regelmaat de zaal in geworpen, voldoet voorlopig meer dan een prettig zittend korset alleen, kan bewerkstelligen.

De koninginnen van deze humor, Saskia van Zutphen en Paulette Willemse, geven samen met stermuzikanten Nicolaas Duin (Jaja … Een man!) en Astrid Akse een hilarische meezingshow weg. De man wordt onder een vergrootglas en op het hakblok gelegd. Voor vrijwel elke vrouw een feest. Voor de man een onomkeerbare komische gruwel en een vrolijk hilarische aantasting van een jarenlang zorgvuldig opgebouwd imago: gevuld met gebakken lucht. Als je Saskia en Paulette mag geloven.

Avondje meebeleven binnen de regio?

10 december 2011
Maassluis, Koningshof
Telefoon: 010-59 11 430

29 mei 2012

Rotterdam, oude Luxor Theater
Telefoon: 010-484 33 33

Website:
www.vuilehuichelaar.nl

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker