Jongerenfeest FIX met Joyliana in De Kroepoekfabriek

Jongerenfeest FIX met Joyliana in De  Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Op vrijdag 17 mei staat de vierde editie van FIX op het programma in De Kroepoekfabriek; hét jongerenfeest van Vlaardingen en omstreken. Met de populaire TikTokker én DJ Joyliana op de line-up belooft ook deze editie een succes te worden.

FIX is een organisatie die de tofste jongerenfeesten naar verschillende steden brengt. Op vrijdag 17 mei staat FIX voor de vierde keer in De Kroepoekfabriek in Vlaardingen. Tijdens  deze avond staat DJ Rico klaar om dit feest te voorzien van de grootste hits. Klap op de  vuurpijl is bekende TikTokker én DJ Joyliana, die er alles aan zal doen om deze avond  onvergetelijk te maken.

Joyliana is een jonge influencer, bekend van TikTok en Instagram. De laatste tijd timmerde  ze hard aan de weg als DJ en nu staat ze wekelijks te draaien in clubs, op festivals en op 
schoolfeesten. In 2022 mocht ze zelfs het Tina Festival hosten als DJ/presentator. Daarnaast heeft ze op TikTok meer dan 400.000 volgers. Op 17 mei komt ze tijdens FIX De  Kroepoekfabriek op zijn kop zetten.

FIX met Joyliana is een feest voor jongeren van 12-16 jaar. Deze avond duurt van 20:00-00:00. Tickets zijn verkrijgbaar op de website van De Kroepoekfabriek.

FIX met Joyliana
Vrijdag 17 mei 2024
Aanvang: 20:00 uur
Kaarten zijn verkrijgbaar op www.kroepoekfabriek.nl 

29-04-2024