Natuurlijke beweging

2e Broekpolderdag op 9 juni

2e Broekpolderdag op 9 juni

VLAARDINGEN - Op zondag 9 juni organiseert de Federatie Broekpolder de tweede editie van de Broekpolderdag. Dat is een dag waarop organisaties in de Broekpolder de deuren openstellen voor alle Vlaardingers en er heel veel gratis activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud.

Gratis programma
De Federatie organiseert het leukste dagje uit in de Broekpolder samen met alle organisaties in de polder. Het is de bedoeling dat je op een gezellige en leuke manier kennis kunt maken met wat er allemaal te zien en doen is in de Broekpolder. We vinden het daarbij belangrijk dat op deze dag alles gratis toegankelijk is zodat iedereen in Vlaardingen in de gelegenheid wordt gesteld mee te doen.

Kom je ook?
Het programma is breed opgezet en er is voor elke leeftijd wel iets te doen. Kinderen kunnen op onderzoek uit in het slootje van het Klauterwoud om te kijken wat er zwemt en leeft. Wandel met het hele gezin mee met de gidsen van de Federatie, volg een kanoclinic bij Natsec, laat je imponeren door de prachtige vliegtuigjes tijdens een vliegshow van de modelvliegvereniging, maak kennis met het Jeu de Boules spel en de leuke vereniging, vaar mee met fluisterboot de Andante over de Vaart en langs de Vlietlanden, verken het klimparcours van Adventure of kom op bezoek bij het Educatief Archeologisch Erf Masamuda. En het programma is nog steeds groeiende. We hopen er net zo’n actieve, sportieve en leuke dag van te maken als vorig jaar!

Kijk voor meer informatie over het programma op https://www.broekpolder-vlaardingen.nl/broekpolderdag.

26-04-2024