De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Online bestelservice bezorgt lokale versproducten aan huis

Koningshoek Connect het eerste online winkelcentrum in Maassluis

Koningshoek Connect het eerste online winkelcentrum in Maassluis

Winkelcentrum Koningshoek heeft in samenwerking met 6 lokale verswinkels uit het centrum een online bestel en- bezorgservice gelanceerd. Koningshoek Connect (koningshoek.nl/connect) is een nieuw en innovatief platform van winkelcentrum Koningshoek inclusief een lokale bezorgservice.

Sinds de zomer is deze service in voorbereiding en vanaf vandaag staat het platform live voor het grote publiek. Klanten kunnen op één website bij meerdere lokale verswinkels hun digitale boodschappenmandje vullen en er voor kiezen om dit thuis te laten bezorgen.

Koningshoek Connect biedt online gemak
Met het digitale platform willen we inspelen op het online winkelgedrag, zeker in tijden van corona, en de toenemende behoefte aan service en gemak van de klant. Met Koningshoek Connect geven we onze klant de mogelijkheid en het gemak om ook online bij ons winkelcentrum aankopen te doen. Naast de fysieke winkels openen nu dus ook 6 lokale vers ondernemers een online winkel onder één digitaal dak.

Lokale boodschappen doen, maar dan zonder het sjouwen

De aangesloten verswinkels zijn Chocking Chocolatiers (tevens het afhaalpunt), Bakkerij van den Berg, Keurslager Jaap Landman, Zuivelhoeve , Gall & Gall en Kippie. Op het platform kun je eenvoudig vanaf je mobiel, tablet of laptop bij al deze ondernemers producten selecteren en toevoegen aan je winkelmandje. Vervolgens kun je kiezen of je de bestelling laat thuisbezorgen of dat je het in één keer wilt af komen halen in het winkelcentrum. Ongeacht wat de klant kiest, het scheelt sowieso gesjouw!

Het afhaalpunt, om je bestelling in één keer op te halen, is bij Chocking Chocolatiers in het winkelcentrum. De bezorging aan huis wordt verzorgd door Bakkerij van den Berg en wordt aangeboden op dinsdag, donderdag en zaterdag tussen 10:00 uur en 13:00 uur.

 

Meer informatie of direct bestellen? Ga naar koningshoek.nl/connect

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker