Energiewinst in VFC-kantine voor iedereen

Informatieavond verduurzamen en besparen op je energierekening

Informatieavond verduurzamen en besparen op je energierekening

VLAARDINGEN - VFC Vlaardingen organiseert in samenwerking met sponsor BeSolar Store op vrijdagavond 17 mei een informatieavond over verduurzamen en besparen op je energierekening.

Informatieavond 17 mei
Inloop is vanaf 19.30 uur en vanaf 20.00 uur zal u in ongeveer 1,5 uur helemaal bijgepraat worden over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Er zal worden ingegaan op thema's als saldering en terugleveren en op producten als slimme thuisbatterijen, warmtepompen en andere duurzame oplossingen. Uiteraard is er uitgebreid de gelegenheid tot het stellen van vragen.

We willen u vragen aan te melden via: https://besolar.nl/informatieavond.

Over BeSolar
Leden van VFC Vlaardingen kunnen bij de BeSolar Store in Schiedam terecht voor advies over het verduurzamen van hun woning. Daarnaast wordt de installatie en aankoop van zonnepanelen, warmtepompen, airco's, infraroodpanelen en thuisbatterijen. BeSolar onderscheidt zich niet alleen door haar 21 winkels, maar ook door eigen installatieteams en de BeSolar Academy, waar installateurs en adviseurs voortduren worden bijgeschoold. Gevestigd in Schiedam en met 80 medewerkers streeft BeSolar voortdurend naar kwaliteit, wat onder meer blijkt uit certifideringen zoals InstallQ, Stek en de aansluiting bij garantiefonds SGZE. BeSolar is een trotse tak van Koolen Industries.

Tekst
BeSolar Store Schiedam

06-05-2024