Zoeken

Hotel Rotterdam, Wake up in Art 2015!


Met een mooie prijs op zak (de Innovatieprijs, onderdeel van de Nationale Evenementenprijzen) gaat Wake up in It verder met alweer de 4e Art-editie tijdens de Art Rotterdam Week (3-8 februari 2015). Waar we een vers blik toptalent voor u open trekken, dit jaar uitgebreid met designers!
Laat je matchen met een Rotterdamse kunstenaar of designer. Overnachting bij hem/haar thuis of in de studio inbegrepen! De match wordt met veel zorg gemaakt door de organisatie van Wake up in It; Wibbine Kien en Judith van den Berg. Extra spannend: pas na je aanmelding en betaling laten we je weten aan wie je gekoppeld bent. Beland je in een van de beroemde tenten van en met Dré Wapenaar, of ontbijt je met Rianne Makkink & Jurgen Bey? Voor twee personen betaal je 140 euro, en voor één 90.   www.wakeupinit.com

Sjarel Ex, directeur museum Boijmans: “Een uniek initiatief!”

Tijdens de Art Rotterdam Week bruist de stad met prachtige beurzen, museale tentoonstellingen, sitefairs, open ateliers en pop-up shows. Tussen de Van Nellefabriek, het Museumkwartier en de Wilhelminapier rijden gratis pendelbussen zodat je het beste van wat Rotterdam te bieden heeft op cultureel gebied kunt ontdekken!
 


Auteur: Wake Up (Tekst), Hester Scheurwater & Floris Visser (Fotografie)
Gepubliceerd: 17-12-2014
Aantal keer bekeken: 1507


Reacties
Uw commentaar

Naam:
E-mail: (niet zichtbaar)
Titel:
Commentaar:
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in

Geef commentaar

Terug
Hotel Rotterdam, Wake up in Art 2015!

Laadtijd van deze pagina: 0,0781387

© De Vlaardinger  |  Inloggen