De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Dineren vóór theatervoorstellingen in het grand café

Diner Variété in het Wennekerpand

Diner Variété in het Wennekerpand

Vanaf deze maand nieuw in het Wennekerpand, Diner Variété! In de maanden januari en februari is het bij geselecteerde theatervoorstellingen van Theater aan de Schie mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd. Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand. Het Diner Variété kost € 13,50 per persoon, exclusief drankjes. Kijk voor meer informatie op de website van Theater aan de Schie: www.theateraandeschie.nl/dinervariete.

In de maanden januari en februari is het bij geselecteerde theatervoorstellingen in het Wennekerpand mogelijk om te genieten van een heerlijke maaltijd met het nieuwe horecaarrangement Diner Variété. Wereld Bowls kookt, geïnspireerd op de voorstelling van de desbetreffende avond. Het is dus 'eten wat de pot schaft' voorafgaand aan de voorstelling in het Wennekerpand. In de maanden januari en februari test Theater aan de Schie het Diner Variété arrangement uit. Bij succes wil het theater het Diner Variété ook bij andere voorstellingen in de toekomst aanbieden.

Diner Variété
Met Diner Variété genieten de bezoekers van een heerlijke vegetarische maaltijd, gekookt door Wereld Bowls. Theaterbezoekers eten ‘wat de pot schaft’ aan de lange tafels in het Grand Café van het Wennekerpand. Diner Variété brengt mensen samen en licht telkens een tipje van de sluier op van de theatervoorstelling die op de desbetreffende avond wordt gespeeld. Noem het ouderwets gezellig, een familiediner, een plek om elkaar te ontmoeten.

Kom proeven in het thema van de voorstelling.
Theater aan de Schie biedt bij de volgende voorstellingen het Diner Variété aan:
• Vrijdag & Sandifort op vrijdag 17 januari 2020
• Jan Beuving op zaterdag 25 januari 2020
• The Tape Face Show op vrijdag 31 januari 2020
• Nieuw Niks op woensdag 5 februari 2020
• Viggo Waas op zaterdag 8 februari 2020
• Dans in Ontwikkeling op woensdag 12 februari 2020
• Janneke de Bijl op woensdag 19 februari 2020
• Do op donderdag 27 februari 2020

Over Wereld Bowls
Wereld Bowls bestaat uit het duo Swaan Mostert & Ella Theunissen. In hun leven reizen zij heel wat af: van India naar Israël, van Guatemala tot in Mexico. Tijdens hun reizen doen zij hun inspiratie op voor de gerechten die ze bereiden in hun eigen keuken. Op hun borden komen landen samen en weten zij telkens een vleugje Hollandse nuchterheid eraan toe te voegen. Inmiddels hebben ze ook al heel wat afgereisd in Rotterdam. Van de Fenix Foodfactory naar de Oogstmarkt, van Ani en Haakien tot Het Gemaal op Zuid. En daarom is het nu hoog tijd dat ze in Schiedam neer gaan strijken. En wel in het Wennekerpand 

Het Diner Variété kost € 13,50 per persoon (exclusief drankjes). Inloop is vanaf 18.00 uur en aanvang van het diner 18.30 uur. Meer informatie en reserveringen via www.theateraandeschie.nl/dinervariete

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker