De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

RIVM meldt vandaag voor hele land bijna 8000 positieve coronatesten

Vlaardingen: 34 positief

Vlaardingen: 34 positief

Het aantal positieve coronatesten dat per dag gemeld wordt door het RIVM stijgt nog steeds verder. Vandaag zijn dat er 7984 tegen gisteren 7791 en eergisteren 7287. In Vlaardingen zien we een dalend beeld: vandaag 34 positieve testen tegen gisteren 47 en eergisteren 54.

In Schiedam is er ook van een lichte daling sprake. Vandaag worden door het RIVM voor Schiedammers 41 positieve testuitslagen gemeld tegen gisteren 48 en eergisteren 60.

Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten dat vandaag voor het land gemeld wordt door het RIVM is 85 (gisteren 74), onder wie vandaag geen Schiedammers (gisteren 1). Vandaag en gisteren werden er geen Vlaardingers gemeld als opgenomen in het ziekenhuis.

Vandaag worden er door het RIVM 16 coronapatiënten als overleden gemeld (gisteren 29), van wie vandaag en gisteren geen Schiedammers en Vlaardingers.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker