De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Wegens de nieuwe corona maatregelen

Annuleren wandeling in de Broekpolder

Annuleren wandeling in de Broekpolder

Wegens de nieuwe maatregelen, die zijn genomen in de strijd tegen het coronavirus, heeft de Federatie Broekpolder besloten om de aankomende wandeling in de Broekpolder te annuleren. Het gaat om de Herfstwandeling op 25 oktober. De Herfstwandeling op 28 november gaat vooralsnog wel door.

Uit de vele aanmeldingen die we ontvingen, blijkt dat er een grote behoefte is aan wandelingen in de Broekpolder, vooral in het weekend. We kijken wat het advies is na half november en dan bezien of we eventueel extra wandelingen kunnen aanbieden. Hier zal over worden gecommuniceerd op de website en social media.

We vinden het erg jammer, maar hopen op het begrip van deelnemers en geïnteresseerden. We hopen u snel weer te mogelijk verwelkomen bij een van onze wandelingen.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker