De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Bloemetjes nu ook buiten gezet

10 jaar Roosmarijn

10 jaar Roosmarijn

Tien jaar Roosmarijn. Een zakelijke prestatie, ondanks crisis en leegstand bij de lokale MKB. 'Er is veel veranderd, maar we zijn nog even vol passie als in het begin,' zeggen beide eigenaren. Om hun heen gingen winkels dicht, zelf verhuisden ze in etappes van de Hoogstraat naar het Veerplein.

Met de opening van een eigen winkel kwam tien jaar geleden een droom uit voor Marnix & Roos Alderliesten. De toen piepjonge entrepreneurs sprongen in 2008 in het diepe met de huur van hun eerste winkelruimte aan de Hoogstraat. Midden in de crisis. Dat kon niets worden volgens kritische Vlaardingers. Maar van de leegloop en de leegstand leek Roosmarijn echter geen last te hebben.

Vier jaar later – in 2012 – betrok het ondernemende duo een andere locatie op de hoek van de Waalstraat. Die gaf de winkel nog meer uitstraling en naamsbekendheid. Vorig jaar oktober 2017 een verhuizing naar het Veerplein. Daar is de winkel nu een jaar open. 'Dit is echt onze beste locatie, hier blijven we,' zeggen de ondernemers. 'Regelmatig horen we van klanten dat ze Roosmarijn zien als een van de leukste winkels in het centrum van Vlaardingen. Een compliment'

Komende maand is het tien jaar geleden dat het avontuur begon. Het echtpaar heeft via de bloemistenopleiding en bij andere bloemisten de kneepjes van het vak geleerd. Ze wisten toen goed welke richting ze wilden inslaan met hun concept. 'Net even iets anders, gedurfd met kleuren, maar altijd de beste kwaliteit en heel belangrijk: Creativiteit,' aldus Marnix.

Roosmarijn is inmiddels een begrip in de regio. De stijl en het ruime aanbod van verse, fleurige bloemen spreekt klanten aan. Tel daarbij op klantvriendelijkheid en aandacht en je kan spreken van een succesformule. Roosmarijn is een familiebedrijf, het (her)kennen van de klant is voor hen belangrijk.

Kracht
Altijd blijven vernieuwen en zoeken naar nieuwe creatieve mogelijkheden, maar ook vasthouden aan wat goed is. Dat is ook de kracht van Roosmarijn. 

'We hebben een goed team. Hebben ook altijd ingezet op het werken als eenheid. We zien dat zeker als meerwaarde. We werken vooral met echte liefhebbers van het bloemenvak, die net zo gek zijn op bloemen als wij. Mede dankzij ons personeel dat gedurende die tien jaar bij ons hebben gewerkt, en natuurlijk met behulp van onze trouwe klanten staan we waar we nu staan. We houden vast aan onze principes, maar vernieuwen wel van tijd tot tijd en zijn nog steeds even enthousiast als in het begin.

Ook de komende periode proberen we onze klanten weer te verrassen. Er is juist een kleine verbouwing achter de rug en komt Kerst alweer in het zicht. Een nieuwe jas en aanpassing van het assortiment, zo blijf je lekker bezig.'

Het tienjarig bestaan laten Roos en Marnix uiteraard niet zomaar voorbijgaan. Dit heugelijke feit wordt op vrijdag 23 november gevierd met een speciale koop- en feestavond waarop iedereen welkom is. Die dag, maar ook de komende weken, kunnen klanten rekenen op korting en leuke acties. Daarnaast introduceerde Roosmarijn kortgeleden het digitale spaarsysteem Piggy, waarmee klanten altijd kunnen rekenen op een leuke spaaractie.

'De eerste tien jaar zijn voorbij gevlogen,' menen Roos en Marnix. 'Er is veel veranderd, en het was hard werken maar bovenal is het al tien jaar lang genieten van al het moois wat de natuur ons heeft te bieden.'

10 jaar later Roosmarijn nog altijd: Verrassend & Veelzijdig, Persoonlijk & Professioneel , want dat is waar Roosmarijn Bloembinders met het hele team voor staat.

1 commentaar(en) op artikel "10 jaar Roosmarijn"

Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie jubileum !!

Ik ben heel trots op jullie prachtige winkel !

Door: Verona rutz Op:

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: