De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Aan de Westhavenkade, aan de andere kant van het spoor

Hoogvliet Vlaardingen verhuist naar tijdelijke locatie

Hoogvliet Vlaardingen verhuist naar tijdelijke locatie

Vanaf donderdag 12 december 2019 om 8.00 uur is de Hoogvliet supermarkt in Vlaardingen geopend op de nieuwe, tijdelijke locatie aan de Westhavenkade, aan de andere kant van het spoor. De huidige supermarkt aan de Parallelweg gaat tegen de vlakte en wordt in enkele jaren tijd volledig nieuw gebouwd. Tot het zover is, kunnen Vlaardingers terecht in de tijdelijke Hoogvliet supermarkt. Vanwege de verhuizing is de supermarkt gesloten van maandag 9 tot en met woensdag 11 december. Op zaterdag 7 december sluit de supermarkt aan de Parallelweg al om 17.00 uur.

De tijdelijke winkel staat op een steenworp afstand van de bestaande Hoogvliet supermarkt. Bij het nieuwe pand is een ruim parkeerterrein met ruim 140 gratis parkeerplaatsen. De klant zal verrast zijn door de grootte van de tijdelijke winkel. Alle afdelingen die men gewend was in de oude supermarkt, zijn ook te vinden op de tijdelijke locatie. Ook de slijterij en de bloemenafdeling verhuizen mee. Voor de klant die gemak zoekt, is er nog steeds de mogelijkheid om zelf de producten te scannen en af te rekenen. Het gratis kopje koffie blijft beschikbaar en ook het afhaalpunt voor de online bestelde boodschappen keert terug op de Westhavenkade. 

Openingsacties

Hoogvliet viert de verhuizing naar de tijdelijke locatie met spectaculaire acties en specialie aanbiedingen. De eerste 250 klanten ontvangen op de openingsdag een gratis chocoladecake. Van donderdag 12 tot en met dinsdag 17 december krijgt iedereen bij besteding vanaf € 20,00 een gratis boodschappentas. Op zaterdag 14 december worden vanuit een pannekoekenkraam gratis pannenkoeken uitgedeeld. De pannenkoekenkraam staat van 12.00 tot 17.00 uur bij de winkel.

 

3 commentaar(en) op artikel "Hoogvliet Vlaardingen verhuist naar tijdelijke locatie"

Het zal tegenwoordig wel nodig zijn ,maar er komt geen sprankje daglicht naar binnen...Dit om inbraak te voorkomen....?

Door: Fred Trooster Op:

Dit is toen der tijd inderdaad gedaan wegens inbraak. En heeft ook te maken met de lay outvan de winkel. In de nieuwe hoogvliet vestigingen of verbouwden vestigingen word dit niet meer gedaan

Door: Marco Op:

lekker dichtbij!! hadden beter de bestaande winkel op deze plek kunnen bouwen

Door: linda normann Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker