De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Flynn’s Steaks & Bites onverminderd populair

Er is er één jarig!

Er is er één jarig!

Op vrijdag 2 augustus 2019 vieren Junior Flynn en zijn staf de eerste verjaardag van hun culinaire boreling Flynn’s. Om het feest iets extra’s mee te geven staat er buiten in de Hoogstraat een 2 meter lange grill waarop een Côte de Boeuf om “U” tegen te zeggen. Voor visliefhebbers en vegetariërs trouwens geen enkele reden om thuis deze mooie dag af te wachten. Ook hun staat een lekker maal te wachten.

Om 18.00 uur zal de grill de eerste lappen en vissen vrijgeven aan de lekkerbekken. Om een en ander in goede banen te leiden moet wel worden gereserveerd. Dat kan eenvoudig via: info@flynnsvld.nl. Verdere informatie kun je verkrijgen door even te bellen naar: 010-223 52 29.

Evenals grote delen van het feest is ook de prijs nog een kleine verrassing. Vanaf 21.00 uur gaan de tafels en stoelen tegen de muur en is er tijd voor muziek met Richard Beukelaar en Leslie van der Heul op gitaar, sax en met de nodige zang. Dansen swingen mag.

Wie geen trek heeft in een vol bord is welkom om gewoon een drankje te komen drinken. Binnen of buiten.

Junior Flynn over het eerste jaar: ‘We mogen tevreden zijn, we hebben lekker gedraaid. Gelukkig is het door de week ook druk.’ Zijn “andere” kant bevalt Junior prima. Als ook het feestje in de maak valt lijkt een nieuwe traditie geboren.

Flynn’s Steaks & Bites
Hoogstraat 167
3131 BB Vlaardingen

Telefoon: 010-223 52 29

Website: www.flynnsvld.nl
Facebook: fb.com/flynnsvld

 

1 commentaar(en) op artikel "Er is er één jarig!"

De Irisch Coffee was niet naar m,n zin, de aanvulling van mijn probleem koste 8.50 euro.Dat deed mij de broek niet bollen

Door: Jan Karel Westerhoff Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker