De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Lijsttrekker SP en D66 debatteren over Europa in Vlaardingen

Bonje Arnout Hoekstra & Sophie in 't Veld

Bonje Arnout Hoekstra & Sophie in 't Veld

Op dinsdagavond 21 mei om 20.00 uur organiseren de SP en D66 in aanloop naar de EU-verkiezingen een EU-debat in Vlaardingen. Lijsttrekkers van beide partijen zullen deze avond de politieke degens kruisen en met elkaar hun visie over de EU en de toekomst van de EU uitwisselen.

D66 is vóór Europa terwijl de SP weliswaar niet uit de EU wil vertrekken maar wel zeer kritisch staat over de uitbreiding van de EU.

Sophie in ’t Veld is lijsttrekker voor D66 en zal met al haar ervaring in de EU haar standpunten aan u voorleggen. Arnout Hoekstra, een nieuwkomer voor de SP en ex-wethouder, zal de standpunten van de SP aan u voorleggen. 

Deze debatavond wordt gehouden in de Kroepoekfabriek op dinsdagavond 21 mei om 19,30 uur inloop en aanvang om 20,00 uur.

De Kroepoekfabriek
Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2a
3134 KG Vlaardingen

Toegang is gratis.

Noot
Sophie in 't Veld stortte onlangs node haar Europese hoteldeclaraties terug vanwege een "administratieve" fout. Arnout Hoekstra kwam afgelopen winter in het lokale nieuws door zijn partij voor te liegen. Zie hier twee zalige ingrediënten voor een eerlijk debat waarbij de EU in het niet valt en ethiek de boventoon zal voeren.

 

5 commentaar(en) op artikel "Bonje Arnout Hoekstra & Sophie in 't Veld"

Wat een rare journalistieke opmerking die beneden de waarheid is. Arnout heeft zijn partij nooit voorgelogen, iedereen binnen de afdeling wist dat Arnout elke 4 jaar op de lijst van de Europese verkiezingen staat. Er was alleen niet bekend op welke plek. Dat vervolgens Arnout daar vanuit partijbelang niet aan de partij en fractie bekend mocht maken is meer dan logisch.

Door: Arjan Op:

Beste Arjen, ik snap jouw zin niet helemaal, "vanuit partijbelang niet aan de partij en fractie bekend mocht maken" Dus vanwege partijbelangen mag je iets niet aan de partij vertellen? En verder blijkbaar zijn partij en fractie 2 verschillende entiteiten, kan ik me iets bij voorstellen, maar wat betreft het belang om iets niet te vertellen, wat op zich inderdaad geen liegen hoeft in te houden, vraag ik mij toch af welk belang er precies bedoeld wordt en welk belang er precies in het geding zou komen door wel open te zijn geweest richting partij en fractie ? Wat had er kunnen gebeuren wanneer er wel openheid gegeven was aan partij en fractie dus welk belang had in het geding kunnen komen? Dat vraag ik me dus al een tijdje af en denk als hier een duidelijk antwoord op gegeven wordt journalisten dit verder ook niet meer in hun artikelen opnemen. Maar tot die tijd zal er altijd op deze manier over geschreven worden en dat vind ik dan weer meer dan logisch.

Door: Eric Op:

Hé pornobaas Hoekstra, stuk omhooggetrokken palingvel. Hoe is het met kledingbank afgelopen in Vlaardingen? Bij de wisseling van 3 wethouders direct de kledingbank gesloten om sporen te wissen. Het faillissement van "Berlin" en de sociale supermarkt waren niet geheel vlekkeloos. Inzamelingsactie voor Cambodja door de KF en met medewerking van de ronde tafel 56 en IKV stuiten nog steeds op vragen. Alles wordt weggepoetst hier in de gemeente Vlaardingen. Dit wil je toch niet in je gemeente hebben?

Door: Ruud de Groot Op:

Even: Arnout rijdt een superslee. Dat valt met een model-inkomen, zoals SP-ers na aftrek van de clubkosten krijgen, nauwelijks te financieren

Door: volger Op:

Er zijn tientallen andere foto's van Arnout Hoekstra te vinden van in zijn tijd als wethouder. Nu wordt er eentje geplaatst waarbij hij net uit zo'n patserbak stapt. Nota bene tijdens een proefrit op uitnodiging van de importeur. Ik had al een tijdje mijn twijfels over de objectiviteit van "De Vlaardinger", maar nu ben ik echt overtuigd.

Door: John Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker