De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Winterwandeling met ANV Vockestaert

Winterwandeling met ANV Vockestaert

Winterwandeling
Wandelen door prachtig Midden-Delfland en ook nog eens voor een goed doel! Dat kan op zondag 19 januari tijdens de Winterwandeling die Agrarische Natuurvereniging Vockestaert en Vitesse Delft organiseren t.b.v. Villa Joep.

Vier seizoenen
Deze Winterwandeling is onderdeel van de 4-seizoenenwandeling. Elk seizoen wordt een vaste route gelopen, zodat u kunt ervaren hoe de polder door het jaar heen verandert. Een wandelvierdaagse, maar dan net even anders. Er zijn drie afstanden om uit te kiezen: 10, 20 en 25 kilometer. U komt wederom langs de boerderij van Schaapskudde Vockestaert M-D om zowel te genieten van een drankje als om de kudde te bezoeken. De herfstwandeling was afgelopen oktober, de lente- en zomerwandelingen zijn gepland op 19 april en 12 juli. U kunt een keuze maken, maar natuurlijk ook alle seizoenen deelnemen. Het deelnamegeld gaat volledig naar de strijd tegen kinderkanker.

Aanmelden
Starten kan van 8.00 tot 12.00 uur vanuit het (vernieuwde) clubgebouw van Vitesse, Henk van Riessenlaan 2 te Delft.
Kinderen onder de 10 jaar lopen gratis mee, maar wel onder begeleiding van een volwassene.
Aanmelden kan door het inschrijfformulier op de site van Vockestaert in te vullen en het verschuldigde bedrag te voldoen (zie www.vockestaert.nl).
Na aanmelding en betaling krijgt u per mail een bevestiging van inschrijving en eventuele extra berichten in de loop van het seizoen.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker