De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Stebru Bouw(t) gestaag door volgens schema

V&D gaat op naar nieuwe fase

V&D gaat op naar nieuwe fase

‘Bij de rupskraan gaat de Jip eraf. Dat is het bovenste mastdeel. Daarna wordt de hoofdmast verlengd. Vandaag zijn we begonnen met montage van het laatste deel: de bovenetage. Aanstaande vrijdag moet de klus geklaard zijn. Dan kan volgens schema maandag 15 juli de kraan worden afgebroken en is het definitief tijd voor andere constructies.’

Op donderdag 11 juli wordt ’s middags de Hoogste Puntviering gehouden. Normaal gepaard gaande met zogeheten Pannenbier een feit om trots op te zijn en even bij stil te staan.
Foto's (vbnb):
1. Vanaf de Gedempte Biersloot loert het nieuwe V&D pand al hongerig om de hoek.
2. Hoge Witte en V&D pand lijken even hoog.
3. De huidige grens: links komen elementen. Vanaf het betonijzer wordt de overbrugging richting laatste hoekje gelegd.
4. Een eenzame pallet stenen tussen leeggehaalde soortgenoten.
5. Een verborgen blik op de stelling of steiger. Rechts steenwol platen, vastgezet met speedwashers. Daaroverheen komt blauw dun vochtwerend doek. Dan - zie onder - de metselstenen.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker