De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Presentatie is in handen van Tjerk van der Ende en Yke Takens

Tweede editie Komkommeren op stadsstrand

Tweede editie Komkommeren op stadsstrand

Na een succesvolle eerste uitzending op het Stadsstrand, vindt vrijdag 31 juli de tweede aflevering plaats van Komkommeren met Tjerk en Yke op Omroep Vlaardingen.

Gasten in deze editie zijn Ivana Somers (wethouder van onder meer bouwen en wonen), zanger Wim Kerkhof (The Amazing Stroopwafels) en John van den Berg en Gerard Verver (voormalig radiomedewerkers van het sportprogramma op Omroep Vlaardingen).

Gesprekken en spelletjes met de gasten worden afgewisseld met sfeerreportages op het strand. De presentatie is in handen van Tjerk van der Ende en Yke Takens.

Komkommeren met Tjerk en Yke is tot en met eind augustus elke vrijdag te beluisteren van 17.00 tot 20.00 uur via 107.8 FM of www.omroepvlaardingen.nl.

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker