Theme picker

Meest gelezen:

De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

De investering waard?

Herinrichting Korte Hoogstraat goed voor vragen

Herinrichting Korte Hoogstraat goed voor vragen

Of de parkeerhavens nog terugkomen en of er op den duur eenrichtingsverkeer wordt ingevoerd? Het zijn maar een paar vragen uit de lange lijst, die centrumbewoners en winkeliers hebben ten aanzien van de huidige herinrichting van de Korte Hoogstraat.

Maar ook bij de afwerking van dit project worden vraagtekens gezet. Van één bewoner kregen we foto’s opgestuurd. Hieruit blijkt dat die afwerking hier en daar flink wat te wensen overlaat.

De Ed en Willem Bevers van Verkade hebben duidelijk steken laten vallen en de vraag van betrokkenen is of het de bedoeling is de Korte Hoogstraat als halfbakken op te leveren.

Dat vrouwen beter geen hoge hakken kunnen dragen als ze de Korte Hoogstraat willen bestijgen of abseilen en dat de toegankelijkheid voor rollators, scoot-mobielen en kinderwagens ook vraagtekens oproept is al duidelijk. De sociale media staan er vol mee.

Voor het waarschijnlijk hoger uitgevallen prijskaartje verwachten winkeliers en het winkelend publiek toch minimaal een strakke afwerking.

Hopelijk zien Verkade en gemeente dit vóór oplevering na inspectie zelf ook in en resulteert het toch in een project waar alle investeringen de moeite waard zijn. Tot dan blijft twijfel overheersen. Wordt vervolgd.

 

1 commentaar(en) op artikel "Herinrichting Korte Hoogstraat goed voor vragen"

Ja ik heb me dat ook afgevraagd.

Wat is de bedoeling van dit alles.

Weinig over nagedacht?Naar de gehoorboer was voor mij met een rollator,bijna niet te doen.Liep met tot mijn enkels in de bagger.Ook het parkeren roept bij mij vraagtekens op.Maar misschien is het eindresultaat acceptabel.

Door: Mina Rulle, Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker