De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Er was reeds geoogst

Hennepkwekerij Emmaplein ontmanteld

Hennepkwekerij Emmaplein ontmanteld

De gemeente Vlaardingen en de Politie Eenheid Rotterdam hebben op dinsdag 24 maart 2020 een hennepkwekerij aan het Emmaplein ontdekt. De politie deed onderzoek en vond de kwekerij in werking. Er werden geen planten meer aangetroffen, er was geoogst.

De gemeente Vlaardingen heeft direct opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij. Er was sprake van diefstal van stroom. De ontmantelingskosten worden op de dader(s) verhaald.

Risico’s

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook bij de gemeente kunt u meldingen doen via handhaving@vlaardingen.nl of via de Buitenlijn www.vlaardingen.nl/buitenlijn.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker