De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Digitaal op woensdag 28 oktober van 19.30 tot 20.30 uur

Informatiebijeenkomst Toekomst Unileverterrein

Informatiebijeenkomst Toekomst Unileverterrein

Vlaardingen, 14 oktober 2020 - Het is steeds meer zichtbaar dat er van alles gebeurt op het voormalige Unileverterrein. Nieuwe ondernemers vestigen zich in de gebouwen en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Het plan voor de toekomst van het gebied komt stapsgewijs verder. Na vaststelling van het Masterplan (voor de zomer 2020) wordt een ontwerp bestemmingsplan gemaakt. Hierin staat welke functies op welke plekken in het gebied komen.

Ontwikkelingen
Er zijn verschillende andere ontwikkelingen gaande in het gebied. Zo gaat het Rotterdamse familiebedrijf Leyten samenwerken met de Van Adrighem Group in de ontwikkeling van het gebied. Ook zijn er afspraken gemaakt over de komst van scholen en zorgwoningen. Daarnaast is een vergunning bij de gemeente aangevraagd voor tijdelijke containerwoningen voor jongeren en starters (tot 27 jaar) in het gebied.

Digitale bijeenkomst
De Van Adrighem Group, de nieuwe eigenaar van het terrein, wil bewoners en ondernemers uit de buurt goed op de hoogte houden van al deze ontwikkelingen. Ze zijn benieuwd naar kansen of juist zorgen en vragen die er zijn. Hiermee kunnen plannen mogelijk worden aangescherpt en/of verbeterd.

 
Daarom vindt op woensdag 28 oktober van 19.30 tot 20.30 uur een digitale informatiebijeenkomst plaats. Hier praten we geïnteresseerden bij over de stand van zaken in het gebied, de planning van het project en kunnen vragen worden gesteld aan vertegenwoordigers uit ons projectteam.


Vanwege de coronamaatregelen organiseren we geen bijeenkomst op locatie. Via Youtube kunnen belangstellenden de bijeenkomst ‘live’ vanuit hun eigen huiskamer volgen en vragen stellen via een chatfunctie. Op www.toekomstunileverterrein.nl staat de link voor deze digitale bijeenkomst.

Opname bekijken
Van deze digitale bijeenkomst wordt een opname gemaakt. Deze opname wordt kort na 28 oktober op www.toekomstunileverterrein.nl geplaatst. Op deze manier kan iedereen de bijeenkomst terugkijken die op 28 oktober verhinderd was.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker