De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Steun het Rode Kruis en de lokale ondernemers

De Slimste Maassluizer online Pubquiz

De Slimste Maassluizer online Pubquiz

Veilig thuis blijven volgens de RIVM-maatregelen maar toch een gezellige avond beleven? Daar hebben Grand Café de Waker in samenwerking met ClockAssist een oplossing voor bedacht, namelijk de online Pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’. Doe vanuit het comfort van je eigen huis mee aan de live, 1.5 uur durende Pubquiz waarmee je het Rode Kruis en de lokale ondernemers steunt en ook nog leuke prijzen kan winnen!

Iedereen is inmiddels geconfronteerd met de gevolgen van het Corona virus, de lokale ondernemers hebben het zwaar of zijn noodgedwongen gesloten en tegelijkertijd maakt de gezondheidszorg overuren om het virus te bestrijden. Tijd dus om de handen ineen te slaan vonden Thijs Boskamp en Guus Paalvast van Grand Café de Waker en Tom van Eijmeren van ClockAssist. Zij organiseren geheel belangeloos de online Pubquiz ‘De Slimste Maassluizer’ om inwoners van Maassluis en omstreken een gezellige avond te bezorgen en tegelijkertijd het Rode Kruis en de lokale ondernemers steun te bieden.

“We vragen een klein bedrag van €5,00 per persoon, maar meer doneren mag natuurlijk ook. Vijftig procent van de opbrengst wordt direct gedoneerd aan het Rode Kruis en de andere vijftig procent zal in de vorm van waardebonnen worden uitgekeerd aan de top 10 deelnemers. Deze zijn te besteden bij de lokale Maassluise winkeliers” vertelt de organisatie enthousiast.

Hoe meer deelnemers, hoe groter de opbrengst. Dus daag je vrienden, familieleden en kennissen uit en bewijs dat jij de slimste bent van Maassluis op vrijdag 10 april!

De Slimste Maassluizer

Vrijdag 10 april om 20:00 uur

Aanmelden en meer informatie via www.deslimstemaassluizer.nl

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker