De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Op zondag 31 oktober in De Windwijzer

Creatieve werkdag ‘Familieportretten’

Creatieve werkdag ‘Familieportretten’

De Windwijzer organiseert op zaterdag 31 oktober van 10.00 – 15.00 uur een leuke, ontspannende Creatieve Verwendag.

Op deze verwendag gaat het niet om de lichamelijke verzorging maar om lekker creatief bezig zijn. Een hele dag lang kunt u in een viertal workshops kennismaken met percussie, knutselen, textielbewerking (vilten) en creatief schrijven. De workshops worden verzorgd door ervaren docenten. Tussen de middag is er voor alle deelnemers en medewerkers een eenvoudige voorverpakte lunch. Iedereen vanaf 12 jaar kan deelnemen. Er is geen kinderprogramma en geen kinderopvang. I.v.m. de coronamaatregelen is er slechts voor een beperkt aantal deelnemers plaats. (Maximaal zes per workshop). Deelname aan de dag en de lunch zijn gratis.
 

Opgave vooraf (voor de hele dag!) is i.v.m. de coronamaatrtegelen verplicht en kan gedaan worden via aanmelden@dewindwijzer.nl
 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker