De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

RIVM meldt in één dag ruim 8000 positieve coronatesten

83 Vlaardingers positief getest

83 Vlaardingers positief getest

Afgelopen dagen is het aantal positieve testen dat door het RIVM gemeld wordt voor het gehele land opnieuw toegenomen van 7984 eergisteren naar 8114 gisteren en 8182 vandaag. In Vlaardingen gaat de stijging van 34 positieve testen eergisteren naar 58 gisteren en 83 vandaag gemeld door het RIVM.

Voor Schiedam gaat de stijging van 41 positieve testen eergisteren naar 57 gisteren en vandaag 75.

Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten dat gemeld wordt door het RIVM nam iets af, namelijk van 85 eergisteren naar 80 gisteren naar 69 vandaag gemeld. Onder de opgenomen patiënten bevinden zich in deze dagen geen Schiedammers en Vlaardingers.

Het RIVM meldt vandaag voor het land 14 overleden coronapatiënten (gisteren 29, eergisteren 16). Onder de gemelde overledenen bevinden zich in deze dagen aldus het RIVM geen Schiedammers en Vlaardingers.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker