De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

1 tent bij ziekenhuis en 10 in sporthal

1 tent bij ziekenhuis en 10 in sporthal

VLAARDINGEN | SCHIEDAM - Binnen in de Margriethal zijn tien tenten geplaatst. Deze doen dienst als extra locatie voor de Huisartsenposten Schievliet. Gisteren meldden wij dat de verwachting van de gemeente is dat de faciliteiten in de Margriethal morgen in gebruik genomen kunnen worden. "Dat wordt eind van de dag bekend. We gaan pas open als 100% alles is geregeld", laat Mariëtte Glim, directeur Huisartsenposten Schievliet ons weten.

De 'Huisartsenposten Schievliet' bestaat uit de Huisartsenpost Delft  en de Huisartsenpost Nieuwe Waterweg Noord. Laatstgenoemde huisartsenpost (HAP) is gevestigd in het ziekenhuis aan het Vlietlandplein 2 in Schiedam naast de Spoedeisende Hulp (SEH) van het ziekenhuis. Op het Vlietlandplein is ook een tent opgezet nabij de ingang van SEH en HAP. Deze tent is ter uitbreiding van de ziekenhuiscapaciteit op de SEH.

Op beide locaties van het Franciscus Gasthuis & Vlietland zijn inmiddels triagetenten geplaatst. Deze tenten doen dienst voor de Spoedeisende Hulp (SEH) van beide ziekenhuislocaties. In de loop van deze week komt er een mobiele CT-scan bij de SEH van Franciscus Gasthuis. "Dit helpt om een eerste selectie verdenking/niet verdenking COVID-19 patiënten sneller plaats te laten vinden", aldus het ziekenhuis.

Lees hier ons artikel van gisteren: Duim omhoog voor daadkracht

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker