De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

De nodige persoonlijke records werden gezwommen

ZVVS 5e op Nederlands Estafette Kampioenschap

ZVVS 5e op Nederlands Estafette Kampioenschap

Op de foto van links naar rechts Evelyn, Stella, Sophia, Jasmine, Femke en Karlijn.

 

De meiden Evelyn, Femke, Jasmine, Karlijn, Sophia en Stella haalden zondag 21 september de 5e plaats op het Nederlands Estafette Kampioenschap in de leeftijdscategorie junioren 4.

Zij hadden zich geplaatst als 10
e in een deelnemersveld van 20 teams. De meiden waren gebrand op een goed resultaat en zwommen op alle afstanden sneller dan hun inschrijftijd. Ofwel de nodige persoonlijke records werden gezwommen, zodat ze op klommen naar plaats 5.

De dag ervoor, zaterdag 20 september, waren de meiden met het competitieteam ook al actief tijdens de 1e wedstrijd in de regionale competitie. ZVVS is de hoogste klasse, de A-klasse. In deze competitie zwem je als team voor de punten. De plaats in de uitslag waarop de twee snelste deelnemers per vereniging eindigen wordt geteld. Het is altijd weer even inkomen zo aan het begin van het seizoen, maar de nodige persoonlijke records werden al gezwommen. ZVVS neemt de … plaats in.

Lijkt wedstrijdzwemmen je leuk, kom dan eens een keertje meetrainen bij ZVVS. Je hoeft daarvoor echt niet een supertalent te zijn. We hebben voor ieder zwemniveau passende wedstrijden. En misschien ook wel fijn om te weten, je hebt niet iedere weekend een wedstrijd, dus genoeg tijd voor andere activiteiten. Neem eens een kijkje op www.zvvs.nl of instagram @zvvswedstrijdzwemmen.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker