De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Victoria’04-PPSC eindstand 4-3

Victoria’04-PPSC eindstand 4-3

Een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft troefde Victoria’04 de gasten af op het benutten van de kansen. Na de rust herpakte PPSC zich en kwam van een 4-1 achterstand terug tot 4-3.

Zonder de zieke topscorer Nailey Girigorie moest Victoria’04 het basisteam op enkele plaatsen omzetten. Het uitduel was door de Vlaardingee formatie met 4-1 verloren en wederom bleek PPSC een taaie tegenstander. De Schiedamse tegenstander kreeg kansen, maar verzuimde deze te verzilveren. Victoria’04 trachtte de wedstrijd te controleren en zocht in de omschakeling de aanval. In het benutten van de kansen bleek Victoria’04 veel effectiever. In de 6de minuut werd Denzel Asmus met een lange bal bereikt, die op snelheid de achterhoede klopte en beheerst afrondde: 1-0. Het spel golfde over en weer. PPSC kwam bijna op gelijke hoogte, doch de bal belandde op de paal achter doelman Jens Valk.

Na 22 minuten spelen verdubbelde Victoria’04 de voorsprong via een geplaatste kopbal van Michael Blok: 2-0. Kort hierna wist aanvoerder Miquel Asmus te profiteren van wanorde in de Schiedamse verdediging en kwam als winnaar uit een scrimmage: 3-0. Victoria’04 dacht de voorsprong eenvoudig te kunnen verdedigen tot aan de rust, maar vergiste zich in de veerkracht van PPSC. Vlak voor het rustsignaal werd de Vlaardingse defensie verrast over de rechtervleugel. Bij deze aanvalsactie werd de bal met de hand gespeeld en de toegekende strafschop werd feilloos benut: 3-1.

Na de pauze ontwikkelde zich een boeiend kijkspel. Het duel was nauwelijks een paar minuten hervat of Denzel Asmus zag zijn solo-actie beloond met een treffer: 4-1. Vervolgens raakte Victoria’04 naar mate de wedstrijd vorderde de grip op de wedstrijd kwijt door het fel aandringende PPSC. De Schiedammers wensten zich niet neer te leggen bij een nederlaag en vochten voor elke meter terreinwinst. Victoria’04 wist nauwelijks nog aanvallen op te zetten, verloor keer op keer de slag op het middenveld en werd naar achteren gedrongen. In de 78ste minuut kwam PPSC terug tot 4-2. Tien minuten voor tijd belandde een afstandsschot achter doelman Jens Valk: 4-3. In de resterende tijd moest Victoria’04 alle zeilen bijzetten om geen puntenverlies op te kopen. Het laatste fluitsignaal klok dan ook als bevrijdend.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker