De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Mooie doelen en cijfers behaald op de tweede plaatsingswedstrijd van de bovenbouw 4de divisie

VG Dynamiek behaald mooie doelen

VG Dynamiek behaald mooie doelen

Afgelopen zondag, 12 januari hadden de meiden van onze bovenbouw 4e divisie hun tweede plaatsingswedstrijd in Amsterdam.
's Ochtends vroeg mochten de Jeugd 2 meiden het spits af bijten. Pascalle, Marit en Jaylinn hadden een gezellig wedstrijd met mooie oefeningen en hier en daar een val. De meiden eindigde gezellig bij elkaar op de 14de, 15de en 16de plek.

In de middag was het de beurt aan de Junioren, zij mochten beginnen op de vloer waar zij hoge punten wisten te behalen. De andere drie toestellen waren ook prima te doen voor de 4 meiden. Met het onder andere behaalde doel om allemaal een radslag te doen op balk, gingen ook Dianne, Lynn, Manouck en Nina na een goede wedstrijd met een trots gevoel naar huis.

Als laatste was het de beurten aan de Senioren, ook zij hadden hun eigen doelen. En deze doelen zijn zeker behaald! Alle series zijn geheel geturnd en geteld op vloer en er werd op beide banen een zesde plek behaald op de balk; door Padmé op baan 1 en door Florien op baan 2. Ook sprong was een onderdeel om trots op te zijn voor deze meiden. Aleksandra behaalde zelfs de eerste plaats op dit toetsel.

Zeker een dag om trots op te zijn, iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker