De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

VFC helpt kinderen in armoede

VFC helpt kinderen in armoede

VFC vindt dat elk kind zou moeten kunnen voetballen, ook als je het thuis wat minder breed hebt. We zijn dan ook trots om te kunnen melden, dat we in 2019 in de top 5 van voetbalverenigingen, waar de meeste kinderen via het Jeugdfonds Sport en Cultuur voetballen, zijn geëindigd.

Het Jeugdfonds Sport en Cultuur en VFC bieden sinds 2017 een mogelijkheid te ondersteunen als er sprake is van een laag inkomen. Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek? Dan kunt u zich wenden tot ledenadministratie@vfcvlaardingen.nl. Of bekijk: www.jeugdfondssportencultuur.nl. Uiteraard blijft uw privacy gewaarborgd.

Wilt u VFC ondersteunen met deze mooie missie en een donatie doen? Neem dan contact op met sponsoring@vfcvlaardingen.nl

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker