De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

sc Victoria’04 (za) versterkt met 2 talenten

sc Victoria’04 (za) versterkt met 2 talenten

Victoria'04 is blij te kunnen melden dat Jelle Blankenstein terugkomt naar de vereniging. De jonge spits die vorig jaar na de winterstop vanuit A1 furore maakte in het éérste, en het team hielp aan een plaats in de nacompetitie, heeft besloten om na een jaar afwezigheid weer terug te keren.

Ook een oud topscorer in de Victoria jeugd, Ibrahim Baldede keert terug bij Victoria. Ibrahim was een veel scorende speler in de eigen jeugd. Nadat hij bij CWO en de laatste jaren bij FC Pretoria heeft gespeeld, sluit hij komend seizoen weer bij Victoria aan en hoopt zijn doelpunten weer te maken.

De TC en bestuur van sc Victoria 04 zijn blij dat Jelle en Ibrahim volgend seizoen weer in het rood blauw van Victoria zijn te bewonderen en wensen beide spelers veel succes en plezier toe bij Victoria.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker