De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Een mooi bedrag voor de inrichting van de kantine

SC Twist wint 3.572 euro in 'Echt Waar?'

SC Twist wint 3.572 euro in 'Echt Waar?'

Sportclub Twist voor handbal en korfbal uit Vlaardingen heeft in het televisieprogramma Echt Waar?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden op SBS6, 3.572 euro in de wacht gesleept voor haar sportclub. Na een spannende strijd wist de handbal- en korfbalclub die is aangesloten bij de VriendenLoterij, 3.572 euro van de totale prijzenpot van 50.000 euro te claimen voor aanpassingen aan hun sporthal.
 
Jan van Vliet, penningmeester van SC Twist: "Dit bedrag komt goed van pas. We gaan binnenkort verbouwen en daarbij wordt onze kantine uitgebreid. Dit bedrag gaan we besteden aan de inrichting van de kantine."
 
Echt Waar?! 
In Echt Waar?! leggen acteur Leo Alkemade en comedian Soundos el Ahmadi steeds twee verhalen of stellingen voor. Het is aan de kandidaten om in te schatten wie de waarheid spreekt en wie niet, om daarmee zoveel mogelijk geld te verdienen voor de club, vereniging of stichting waarvoor ze spelen. Het programma wordt gepresenteerd door Jan Versteegh. 
 
In Echt Waar?! spelen clubs, verenigingen en stichtingen mee die zijn aangesloten bij de VriendenLoterij. In het programma wordt bovendien elke week de Club van de Week bekendgemaakt. Deze club, stichting of vereniging krijgt van de VriendenLoterij 10.000 euro om een maatschappelijk project te realiseren. Club van de Week is een nieuwe campagne van de VriendenLoterij voor clubs, verenigingen en stichtingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De actie loopt nog tot het einde van het jaar. 
 
Echt Waar?! is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties. Het programma wordt wekelijks op zaterdag om 21.30 uur uitgezonden bij SBS6. 
 
Structurele financiële steun vanuit de VriendenLoterij
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, vereniging en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich melden via www.vriendenloterij.nl/clubs.

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: