De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Nog 6 versterkingen voor CWO

Nog 6 versterkingen voor CWO

Na de eerdere bekendmaking van nieuwe spelers is de TC van sv CWO erin geslaagd om nog 6 versterkingen toe te voegen aan de selectie voor volgend seizoen.

Ta’ha Kadri (middenvelder/aanvaller en oud-CWO’er) komt over van Zwaluwen. Elton Evora (keeper) speelde dit seizoen voor Leonidas. Miloud Bel Hassani (verdediger en oud-CWO'er), Okan Yabasun (middenvelder) en Rachid Bouali (aanvaller) komen alle 3 over van HBSS. Ceasar Mendes Texeira (aanvaller) komt over van SVV.

 

 

1 commentaar(en) op artikel "Nog 6 versterkingen voor CWO"

Wat bijzonder dat er 6 versterkingen zijn bijgekomen. Je zou toch denken dat het team dat met de hakken over de sloot zich wist te handhaven het wel op eigen benen zou kunnen. Waren zij er immers niet verantwoordelijk voor dat hun trainer -waarin zij eerder nog hun volste vertrouwen hadden uitgesproken- met pek en veren de aftocht moest blazen omdat ons vlaggenschip het niet meer in hem en zijn assistent zagen zitten. Het begint bij CWO op de bekende duiventil van RKWIK te lijken. Spelers komen en gaan maar zorgen vlak voor hun vertrek voor de nodige consternatie, zeggen hun vertrouwen op in hun trainer en gaan dan zelf hun geluk elders zoeken. Gelukkig hebben we er weer twee iegen jeugdspelers voor terug zodat ook het meerjarenplan m.b.t. de eigen jeugd weer vorm krijgt!!!!!!

Door: Willem van Hoof Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker