De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Sinds 1975 vrijwilliger van de biljartvereniging DVK’73

Koninklijke onderscheiding voor Peter van den Beemt

Koninklijke onderscheiding voor Peter van den Beemt

Maandag 23 maart heeft burgemeester Bas Eenhoorn een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer P.H.W. Van den Beemt. De heer Van den Beemt is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Sinds 1975 zet de heer Van den Beemt zich in als vrijwilliger van de biljartvereniging DVK’73.

In die periode was hij secretaris, wedstrijdleider en penningmeester. Ook was hij jarenlang penningmeester van district Nieuwe Waterweg Noord en vanaf 2003 van het biljartdistrict Vlietlanden. Tevens verzorgt hij het Dagbiljarten in de regio.

Van 2004 tot 2018 was de heer Van den Beemt penningmeester van de Koninklijke Nederlandse Biljart Bond Gewest West-Nederland, afdeling Carambolebiljart. Verder is mijnheer vanaf 2012 vrijwilliger bij en penningmeester van de Zonnebloem Vlaardingen Centrum. De heer Peter van den Beemt heeft zich geruime tijd voor de samenleving ingespannen en heeft anderen gestimuleerd. Hij is daarom benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker