Landelijk voorzitter Hans Huibers bezoekt CDA Vlaardingen

Landelijk voorzitter Hans Huibers bezoekt CDA Vlaardingen

VLAARDINGEN – Hans Huibers, landelijk voorzitter van het CDA, is gastspreker bij de ledenvergadering van de Vlaardingse afdeling van het CDA. Op dinsdag 21 juni geeft hij zijn visie op onder meer de positie van het CDA in de stedelijke omgeving.

Het plaatselijke CDA organiseert de ledenvergadering samen met de afdelingen Schiedam en Maassluis. Huibers brengt in de middag een werkbezoek aan de drie CDA-afdelingen in de drie Waterweggemeenten.

Op 11 december 2021 kozen de CDA-leden Huibers tot hun partijvoorzitter. Na actief te zijn geweest in het Christen Democratisch Jongeren Appel (CDJA) kwam hij in 1989 in de Tweede Kamer, waarvan hij met zijn 28 jaar het jongste Kamerlid was. Hij zette zich onder meer in voor het jeugdbeleid. Na zijn Kamerlidmaatschap werkte Huibers bij verschillende onderwijsorganisaties en in het bedrijfsleven.

Afdelingsvoorzitter Peter van Rijn is blij met de komst van Huibers: “Huibers is betrokken bij de basis, en die zit bij de plaatselijke afdelingen. Daarom greep hij onze uitnodiging aan voor een kennismaking met onze afdeling en die in onze beide buurgemeenten. Hij is een enthousiaste man die het CDA nieuw elan geeft. Fijn dat we met hem in gesprek kunnen gaan over de kansen voor het CDA in middelgrote en grote steden.”

Bij de CDA-ledenvergadering is iedereen welkom. De bijeenkomst vindt op dinsdag 21 juni plaats in de Food Innovation Academy aan de 1e Industriestraat 1 in Vlaardingen. Aanvang: 19.30 uur.

 

11-06-2022