De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

ONS.Vlaardingen en Thom van Vugt

'Betrek jeugd bij corona-maatregelen'

'Betrek jeugd bij corona-maatregelen'

Vandaag heeft ONS.Vlaardingen direct na het persmoment van premier Rutte met de oproep (ook aan lokale politici) om de jeugd te betrekken bij de genomen corona maatregelen, het college van Burgemeester en Wethouders de volgende vragen gesteld:

  • Kunnen wij dit binnen Vlaardingen organiseren met een afvaardiging van geïnteresseerde partijen?
  • Waar kunnen wij dit organiseren?
  • Binnen welke termijn kunnen wij dit organiseren?
  • Kan hier de burgemeester en/of wethouder(s) bij betrokken worden?
  • Hoe kunnen wij dit communiceren met de Vlaardingse jeugdige inwoners?

Wij als lokale politieke partij voelen ons aangesproken om dit initiatief te nemen maar veel beter zou zijn als wij dat met alle Vlaardingse politici of partijen doen.​

Voor ONS.Vlaardingen heeft de Vlaardingse jeugd altijd een hoge prioriteit gehad, zo betrekken we continu de jeugd bij beslissingen en is ONS steunraadslid Thom van Vugt 24 jaar oud.

 

 

1 commentaar(en) op artikel "'Betrek jeugd bij corona-maatregelen'"

Geweldig van ONS!

Echt??? Voor ALLE Vlaardingse jeugd! En jullie willen echt praten? Niets meer in hokjes? Als ik dit daadwerkelijk zie in jullie handelen, zou ik bijna op jullie gaan stemmen!

Door: Rene Philip Op:

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker