'The Rolling Stones ‘Unzipped’

'The Rolling Stones ‘Unzipped’

De Groninger fotograaf Andy Zuidema zal zeven grote kleurenfoto’s exposeren op de tentoonstelling ‘Unzipped’, dat vanaf 14 november te zien is in het Groninger Museum. Zowel het museum als het management van de Engelse band waren onder de indruk van zijn talent en van de kwaliteit van de door hem gemaakte opnamen. Zuidema fotografeerde The Rolling Stones tijdens het concert dat ze in 2017 in Arnhem gaven.

Iris Hond schrijft muzikale brief aan theaters

Iris Hond schrijft muzikale brief aan theaters

Amsterdam, 19 oktober 2020 - Pianiste en componiste Iris Hond heeft een muzikale brief geschreven aan de theaters en concertzalen die hard worden geraakt door de coronacrisis. A Letter of Hope is een Muzikale Brief waarin ze met muziek een verhaal vertelt. In haar reprisetour van Home, die deze maand net van start was gegaan maar door de coronamaatregelen moest worden verplaatst, staan deze Muzikale Brieven centraal.
 

Gratis kinderfilm in De Windwijzer

Gratis kinderfilm in De Windwijzer

Op woensdagmiddag 21 oktober in de herfstvakantie wordt om 14.00 uur De Windwijzer de kinderfilm ‘Shrek’ vertoond. Toegang is gratis!

Deze voorstellingen in oktober en november gaan wél door

Deze voorstellingen in oktober en november gaan wél door

Sinds woensdag 14 oktober 22.00 uur zijn de aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus van kracht. De maatregelen zorgen ervoor dat voorstellingen die in Theater aan de Schie plaats zouden vinden, verplaatst moeten worden. Het Schiedamse theater heeft zijn best gedaan om ook een aantal voorstellingen te behouden in de maanden oktober en november. Uiteraard houdt het theater zich bij iedere voorstelling strikt aan de richtlijnen van het RIVM.

Kunstlezing ‘Tell me your Story’

Kunstlezing ‘Tell me your Story’

Op woensdag 4 november om 20.00 uur organiseert De Windwijzer in het kader van de themaweek ‘Een gekleurd verhaal’, een kunstlezing over zwarte Afrikaans-Amerikaanse kunst. In de Kunsthal Kade in Amersfoort was er dit voorjaar voor het eerst in Europa een expositie te zien van Afrikaans-Amerikaanse kunst gebaseerd op storytelling.

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker