De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Overdracht sleutel vond plaats voor de deur van het Douanehuisje

Overdracht beheer Douanehuisje

Overdracht beheer Douanehuisje

Na 12 jaar in de werkgroep Douanehuisje gezeten te hebben en daarvan een substantieel deel het beheer te hebben gecoördineerd, treedt Emma de Zanger terug.

Het succes van het Douanehuisje mag blijken uit de belangstelling die er is om er te exposeren. Op dit moment is het rooster al volgepland tot medio 2022. Emma trekt zich terug omdat haar termijn als lid van de Culturele Raad Maassluis erop zit. Gelukkig is er een enthousiaste opvolger gevonden in de persoon van Mischa Koorneef. Hij zal vanaf nu optreden als coördinator. Intussen heeft hij zich al beziggehouden met de invulling van de planning. Mischa is van plan het beleid van Emma voort te zetten, natuurlijk rekening houdend met een persoonlijke noot.

De officiële overdracht van de sleutel vond coronaproof plaats voor de deur van het Douanehuisje.

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten.

Meer informatie hierover is te vinden is op de website van de CRM www.crmmaassluis.nl onder de kop Douanehuisje. Voor overige vragen kunt u terecht bij Mischa Koorneef, 06 18 51 30 90, douanehuisje@crmmaassluis.nl.

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker