De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Waarman’s ogenblik

Columnist iedereen voor

Columnist iedereen voor

Consternatie in de Schelvispekelenclave. Volgens Waterweg Actueel was er 10 juni sprake van een primeur. De boze burgerstiefmoeder A.J. zou deels in Breda wonen. Wie de columns van Waarman ter harte neemt kon op 28 mei al tussen de regels van dit feit kennisnemen: https://devlaardinger.nl/columns/artikel/staking-ov-niks-gemerkt

Maar ja, het is komkommertijd en dan ga je wroeten als een mol of enig ander dier. Met de neus op laagwaterniveau elk vliegje tot olifant verheffend. Immers een dag zonder Vlaardings nieuws is een dag niet gelachen.

Toch gebeuren er ook goede dingen in de stad. Wie ze weet te benoemen kan een boekenbon van € 20,- winnen. E-mails naar: peter@devlaardinger.nl. Inzenden kan tot maandag 17 juni 12.00 uur.

Verder was Waarman teleurgesteld dat het Horeca Voetbaltoernooi voor de tweede maal op rij geen doorgang vond. Na een verloren vergunning (2018) is er nu de hoax van de afgebrande kantine. What’s next?

Waarman loert naar buiten. Gisteren een mooie dag op het terras van Café de Waal doorgebracht. Vandaag een druilerige regenbui waaraan maar geen einde lijkt te komen.

Biermaker: ‘Het schijnt dat de slagkracht van ex-politicus en journalist Arne van der Zande bij Waterweg Actueel wordt ingezet.’
Walman: ‘Dacht je net dat die eeuwenoude vete tussen jeneverpissers en haringpoepers geslecht was …’
Biermaker: ‘… steekt deze intrigant de kop weer op.’
Walman: ‘Maar als het niet zo is?’
Biermaker: ‘Dan hebben toch maar lekker de lont in het kruitvat en ... aangestoken.’

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker