De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

Beeld Westhavenkade weer schub rijker

Traiteur de Culinair hangt aan haring

Traiteur de Culinair hangt aan haring

Dat Traiteur de Culinair zaterdag 7 maart 20 jaar is geworden is een mijlpaal, en daar mag en Moët op gedronken worden. Maar een glaasje champagne is niet voor altijd; alcohol is nu eenmaal lekker, maar vluchtig.

Om dit porseleinen jubileum eeuwigheidswaarde mee te geven en de vluchtigheid te ontvluchten besloten Sylvia en Danny van Velzen dat, en zeker gezien hun kernactiviteit; het betere eten, het haringbeeld van Jos Lukassen een extra schub verdiende. Die blinkende kleine stijve en beschermende plaat van messing werd door Danny van Velzen gezekerd opgehangen. Hiermee niet alleen Traiteur de Culinair van een extraatje voorziend, raakt het haringbeeld gestaag geschubder en volwassener.

Sylvia van Velzen hield een kleine toespraak voor het volledige personeel en toehoorders. Samenvattend vertelde zei:

Champagne is er om te ontkurken en een porseleinen jubileum is daarvoor een mooi moment. Aangezien een bedrijf met groeipotentie het niet alleen bij potentie wil laten zijn we blij met onze klanten en ons schitterend personeel.

Dat we als lokaal bedrijf juist een haringschub toevoegen aan het meest Vlaardingse beeld van Jos Lukassen, dat is gemaakt door Corinna de Jong, lijkt ons de meest gepaste uiting van dit jubileum.

Omdat vis Moët zwemmen is er voor iedereen haring en een glaasje champagne. Mooier kun je een schub aan de buik van een haring niet verbeelden.

In Oost-Europese landen is het hebben van een visschub in je portemonnee iets dat geluk brengt. Maar we proosten nu niet alleen op geluk, maar ook op de gezondheid van ons team; dankbaar dat we deze mijlpaal met elkaar hebben gecreëerd.

Hiermee luidt Traiteur de Culinair nogmaals een tongstrelend jubileumjaar in. Voor wie er niet bij kon zijn: er is iedere week een gerecht van de historische menukaart, naast het gewone aanbod.

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker