De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

De laatste zitplaatsen … en eetkamertafels

Bree’s New World

Bree’s New World

Eerder dit jaar is er nog niet zo’n uitverkoop geweest als nu bij Bree’s New World. Aan de Kotterstraat is het op nummer 8 nog altijd een drukte van belang. Mensen sjouwen met designmeubelen alsof ze uit de mode dreigen te geraken. Het weer is grauw en triest, maar binnen kun je zomaar en tegen sterk gereduceerde prijzen de zon in de kamer en in je hart laten schijnen.

En het bijzondere is dat alles tegen elk aannemelijk bod de deur uit mag. Dat betekent ouderwets handjeklap met vader Leen en zoon Arij om de meubelen van eigenaar te laten wisselen. We zeggen het niet vaak, maar: DIT IS UW KANS op mooi voor werkelijk weinig. Met name eetkamertafels volop.

Bree’s New World houdt van design en daarom moet het resterende deel ook verkocht. Niet omdat het anders geen toekomst meer heeft, staat er een nieuwe serie op stapel. Want ieder jaar gaan toonzaal en magazijn geheel in het nieuw met meubelen die oud of klassiek ogen en toch gloednieuw en duurzaam zijn.

Wie geniet van zijn laatste winterse vrije dagen, maar toch niet geheel lekker en op het gemak zit: Bree’s New World is nog twee dagen open om liefhebbers te trakteren op wat er straks echt niet meer is.

Dus: jas en schoenen aan, portefeuille gevuld, licht aan, deur op slot en naar de Kotterstraat.

Bree’s New World
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen

Telefoon: 010-248 90 06
Website: https://www.breesnewworld.nl/

Donderdag 4 januari: 09.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag 5 januari: 09.00 t/m 21.00 uur

Laat een reactie achter

Naam:
E-mailadres:
Reactie:
Reactie toevoegen

Meest gelezen: