De Vlaardinger https://devlaardinger.nl/portals/0/afbeeldingen/logo-V.png

15 juni gaat de bouw van de Hollandtunnel en verdiepte toerit langs de Krabbeplas van start

27 mei online informatieavond bouw Hollandtunnel

27 mei online informatieavond bouw Hollandtunnel

Rijkswaterstaat en bouwconsortium BAAK organiseren op woensdag 27 mei van 19:00 tot 21:00 een online informatieavond over de voortgang van de aanleg van de Blankenburgverbinding.

Omdat de informatieavond vanwege de coronamaatregelen niet op locatie kan plaatsvinden, gebeurt dat nu digitaal via een webinar. Geïnteresseerden kunnen dit thuis via een laptop, tablet of telefoon volgen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.blankenburgverbinding.nl.

Start bouw Hollandtunnel

Op 15 juni gaat de bouw van de Hollandtunnel en de verdiepte toerit langs de Krabbeplas in Vlaardingen van start. Over de bouwwerkzaamheden, de planning en de hinder wordt verteld tijdens de online bijeenkomst. Ook komt de voortgang van bouw van de Maasdeltatunnel en de planning voor de verbreding van de A20 aan bod. Via een chatfunctie kunnen aanwezigen vragen stellen.

Datum: Woensdag 27 mei 2020

Tijd: 19.00 en 21.00 uur

Locatie: Online

Aanmelden: Via de aanmeldbutton op www.blankenburgverbinding.nl.

Deze nieuwe snelweg, de A24, verbindt de A20 bij Vlaardingen (noordoever) met de A15 bij Rozenburg (zuidoever). Meer informatie over het project vind u op www.blankenburgverbinding.nl.

 

 

 

Laat een reactie achter

Door het invullen en verzenden van dit formulier, wordt je naam, e-mailadres, IP-adres en inhoud van je reactie bewaard in de database van ons content management system voor deze website. Alleen je naam en de inhoud van je reactie zijn zichtbaar voor de lezers van de website. De redactie/beheerder van deze website kan je per e-mail naar het door jou opgegeven e-mailadres door middel van een persoonlijk bericht een reactie geven.
Reactie toevoegen

Theme picker

Meest gelezen:

Theme picker