Het nieuwe boek van Daan Siskens uit Maassluis is verschenen

Zonder schaduw geen licht

Zonder schaduw geen licht

Op vrijdag 3 december is het nieuwe boek 'Zonder schaduw geen licht - De liefde op oudere leeftijd en de strijd tegen het verleden' van Daan Siskens verschenen. Deze roman wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Op leeftijd uit elkaar gaan is niet niks. Decennia lang samen zijn en dan niet meer is enorm ingrijpend. Robert Dubbelsis maakt het mee en gaat om de pijn te verzachten naar het hotel waar hij zijn grote liefde heeft leren kennen. Daar ontmoet hij een hele speciale dame die het beste in hem naar boven wil halen. Eenmaal thuis verandert hun verhouding en krijgt Robert een ander beeld van de vrouw die hem wel héél graag bij zich wil houden. Zonder schaduw geen licht is een roman met een vleugje spanning en waar levenservaring een zegen en een vloek kan zijn.

Over de auteur
Daan Siskens (2004) is een beginnend auteur. Hij is een fanatiek schrijver en schreef vanaf de basisschool al korte verhalen. Hij is aangekomen in zijn examenjaar van het VWO en wil daarna graag de PABO doen (zeker is hij nog niet). Voor dit boek heeft hij al zijn fantasie uit de kast moeten trekken en heeft hij inspiratie geput uit zijn Nederlandse favoriete schrijvers. In het boek komen elementen uit zijn eigen leven en omgeving terug wat het boek toch iets persoonlijker maakt. Hij hoopt nog vele boeken te kunnen schrijven en is trots dat Zonder schaduw geen licht wordt uitgegeven.

Boekgegevens
Titel:
Zonder schaduw geen licht - De liefde op oudere leeftijd en de strijd tegen het verleden
Auteur:
Daan Siskens
Verschijningsdatum
03-12-2021
Aantal pagina's:  
144
ISBN: 
9789464501599
Geïllustreerd: 
nee
Verkoopprijs
€ 18,99
Uitvoering
Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

06-12-2021