10 jaar en wordt veel ouder ...

Zomervakantie met kindervermaak bij De Vreemde Vogel

Zomervakantie met kindervermaak bij De Vreemde Vogel

De zomer is in volle gang en de zomervakantie staat voor de deur. Bij De Vreemde Vogel is het druk met slaapgasten, bruiloften en passanten voor een lunch of borrel. De locatie met de bijzondere slaapplekken bestaat dit jaar tien jaar en is bovendien door de gebruikers van Tripadvisor beloond met Travellers’ Choice Best of the Best Award 2023. Het buitenhotel mag zich scharen onder de 1% beste hotels wereldwijd. Reden genoeg om extra uit te pakken met een uitgebreid zomerprogramma.

Dat komt goed uit, want daar leent de zomervakantie zich perfect voor. De Vreemde Vogel heeft een uitgebreid programma klaar staan en van zaterdag 8 juli tot en met zondag 20 augustus zijn zij iedere dag geopend. Ook is het Tuincafé langer open en bieden zij een avondkaart. Tijdens de zomer is er live-cooking, kunnen kinderen zelf pizza’s bakken en is er kindertheater. Ook staan er twee festivals op het programma met live bereide hapjes, drankjes en muzikale optredens.

Tuincafé en kinderactiviteiten
230626 Vreemde Vogel ZweefmolenKinderen kunnen voor activiteiten bijna dagelijks terecht aan de rand van de Westwijk. Eigenaresse Petra Knijnenburg vertelt: “We pakken dit jaar extra uit, want we bestaan 10 jaar! We weten dat kinderen op ons terrein al zoveel te doen hebben, dat ouders ze moeten gaan zoeken als de lunch wordt geserveerd, maar toch wilden we dit jaar net iets meer doen dan normaal. We hebben wekelijks KinderTheater op donderdag en de TechniekJuffen komen iedere dinsdag een andere workshop doen met de kids. De kinderen zijn creatief bezig en de ouders kunnen lekker bijkletsen.” Tijdens de zomervakantie is het Tuincafé dagelijks geopend. Van zaterdag 8 juli tot en met zondag 20 augustus is de keuken geopend van 10.00 tot 20.00 uur, dus met avondkaart.

Eten, maar dan anders
Na tien jaar is de locatie een begrip in de regio voor een kop koffie, lunches en een borrel. Maar regelmatig verrassen ze hun gasten met nieuwe evenementen. Zo hebben ze dit jaar meerdere FestivalLunches en – Diners, waar gasten kunnen genieten van muzikale optredens, live bereide hapjes en kindervoorstellingen.

Tot slot heeft Petra nog een nieuwtje: “We wilden dit jaar wat verrassends brengen tijdens de zomervakantie, namelijk iedere week een prachtige kindertheatervoorstelling. En we blijven natuurlijk bij het beproefde recept doordat we twee keer per week op ons terras live pizza’s gaan bereiden. Uiteraard met de meest verse ingrediënten uit onze eigen moestuin. En om het feest compleet te maken, kunnen kinderen op zondag zelf hun pizza beleggen en in onze buitenoven bakken.”

230626 Vreemde Vogel Techniekjuffen

26-06-2023