Muziekcafé de Hommel geeft zangers en zangeressen op elk niveau een podium

Zelf zingen met Nicole aan de piano?

Zelf zingen met Nicole aan de piano?

VLAARDINGEN - Wie wil zingen, met of zonder band, kan vanaf vandaag, donderdag 29 februari, met een gerust hart naar Muziekcafé de Hommel. Geschoold zangeres Nicole Koning-Bouw staat je bij aan de piano. Eigen repertoire? Werk van een ander? Je bent te allen tijde welkom.

Donderdag 29-02 vanaf 9.00 uur
☆OPEN MIC & PIANO BAR☆
Muziekcafé de Hommel biedt, samen met geschoold zangeres Nicole Koning-Bouw, een podium voor zangers en zangeressen van Vlaardingen en omstreken. Liefhebbers met zanglust zijn van harte welkom om op informele wijze podiumervaring op te doen.

Of het nu nieuw is en al-dan-niet zelfgeschreven repertoire betreft om uit te proberen voor publiek of gewoon eens lekker te zingen wat al langer bestaat en van een ander is: alles mag en kan. Nicole, die al 10 jaar lesgeeft in Vlaardingen, zal achter de piano plaatsnemen en iedereen begeleiden die haar of zijn liedjes zingen wil.
 
Zelf een begeleider meenemen op gitaar of piano kan natuurlijk ook. En wie weet bij  voldoende animo kunnen we deze noviteit herhalen. Ook hier is natuurlijk iedereen van harte welkom, want als muzikant is niets zo lekker en belangrijk dat er publiek is als graadmeter.

Vrijdag 01-03
Besloten feest.

240229 Coverband PuurZaterdag 02-03 vanaf 21.00 uur
☆ PUUR+ ☆
Deze coverband staat garant voor een avondje met muziek van herkenning uit de 70's  Alles komt voorbij dus voetjes van de vloer. Zakdoeke en tissues mee, want de herinnering kan soms emotioneel aandoen.

Zondag 03-03  15.00 uur
☆ BLUES JAMSESSIE ☆
Elke eerste zondag van de maand is er de Blues Jamsessie in de Hommel. Zowel de muzikanten als de luisteraars zijn van harte  welkom. de een kan en wil niet zonder de ander.

Muziekcafé de Hommel
Schiedamseweg 37
Vlaardingen
Telefoon: 06-4355 7861

29-02-2024