Woonwinkels in Vlaardingen: hier scoor je de leukste interieurartikelen voor thuis!

Woonwinkels in Vlaardingen: hier scoor je de leukste interieurartikelen voor thuis!

Nu de herfst weer is aangebroken, kruipen we ’s avonds het liefst lekker op de bank. En als je zoveel tijd binnen spendeert, wil je natuurlijk dat je huis er stijlvol uit ziet.

Gelukkig zijn er in Vlaardingen meer dan genoeg toffe woonwinkels te vinden! Doe in dit artikel inspiratie op en ontdek jouw favoriete woonwinkel Vlaardingen!

1.   Haco Wonen & Slapen
Uitgebreide inspiratie over de laatste interieurtrends opdoen? Dan begin je natuurlijk op woonboulevard Hoogstad. En als je daar dan bent, moet je zeker binnenlopen bij Haco Wonen & Slapen. Met een showroom van meer dan 1700m2 kun je er ongetwijfeld heel veel nieuwe woonideeën opdoen!

Adres: Gerard Burgerlaan 30

2.   JYSK
Eveneens op woonboulevard Hoogstad, vind je JYSK. JYSK is een internationale woonwinkelketen die ‘alles voor in huis’ verkoopt. Welke ruimte je in huis ook een nieuwe look wilt geven, JYSK heeft het allemaal in huis! Dus, houd jij van eigentijds en Scandinavisch design? Dan is JYSK de woonwinkel die voor jou bestemd is!

Adres: Gerard Burgerlaan 7

3.   Veringmeier Wooninrichting
Nog niet uitgekeken op de woonboulevard? Breng dan een bezoekje aan Veringmeier Wooninrichting. Na ruim 50 jaar gehuisvest te zijn geweest in Schiedam, is Veringmeier sinds kort te vinden in Vlaardingen. Van bankstellen tot eettafels, van vloerbedekking tot raambekleding: de keuze is bij Veringmeier reuze!

Adres: Gerard Burgerlaan 16

4.   Leen Bakker
Leen Bakker is zo’n typische woonwinkelketen waar je heerlijk kunt rondsnuffelen en waar vandaan je nooit met lege handen thuiskomt. Vooral de woonaccessoires zijn vaak een hit! En laten die nou net gemakkelijk een frisse touch aan je interieur geven. En, niet onbelangrijk, alles is er ook nog eens zeer aangenaam geprijsd. 

Adres: Nettenboetsterstraat 1A

5.   Bree’s New World
Hou je van design? Dan ben je bij Bree’s New World aan het goede adres. Bree’s New World is een modern ontwerpbedrijf en fabrikant van designmeubelen, die hoofdzakelijk in Nederland worden geproduceerd. Je moet er wat dieper voor in de buidel tasten, maar komt dan ongetwijfeld met de beste kwaliteit thuis!

Adres: Kotterstraat 8

20-10-2021