Touwtrekken voorbij

Woongenot Waaigat krijgt vorm

Woongenot Waaigat krijgt vorm

VLAARDINGEN - Na de nodige commotie is Woonwinkel Het Waaigat eindelijk op het goede spoor. De firma Mol is hard bezig om van de voormalige winkel liefst 21 appartementen te realiseren waarvan de eerste al verhuurd en verkocht zijn. Voor de liefhebber die graag woont in het historisch stadshart: Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

240118 Waaigat3Nadat de familie Groen vanaf dit adres vier generaties lang meubelen verkocht kwam in 2018 HERMON Heritage op de proppen. Deze projectontwikkelaar had op dezelfde plek 17 LHBT-woningen op het oog. Een initiatief dat door menigeen met lede ogen werd aangezien. Uiteindelijk besloot HERMON het project van de hand te doen aan het Vlaardingse Mol Vastgoed.

Nadat de eerste animositeit en praktische misverstanden tussen Mol en de gemeente Vlaardingen waren verdampt pakte eerstgenoemde vorig jaar de gereedschapskist en begon met de grootscheepse verbouwing die nu langzaam naar de laatste fase gaat. Nog dit jaar zijn alle appartementen gereed voor verhuur/verkoop.

Centraal gelegen een hal met daglicht en een lift. In de kelder voor elke woning een eigen inpandige berging en aan de buitenkant, grenzend aan de Markt, Hoogstraat en de Smalle Havenstraat een klassieke monumentale gevel met historisch uitzicht op met name de Grote Kerk.

Interesse?
A. Mol en Zoon Beheer B.V.
Kreekweg 2
3133 AZ Vlaardingen
Telefoon: +31-10-248 0440
E-mail: mol.vastgoed@live.nl
Website: www.molgroep.nl

240118 Waaigat2

18-01-2024